autocom

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Delphi DS150E

  1 470,00€ alv 0%
  Select options

  Delphi DS150 on edullinen yleistesteri. Delphi tarjoaa laajan ajoneuvotuen ja laajuus kasvaa säännöllisten päivitysten myötä. Tällä hetkellä ohjelmisto tukee yli 60 automerkkiä, yli 5400 automallia ja yli 82000 järjestelmää. Kattavuus yli 90% Eurooppalaisissa automerkeissä.

 • OPUS IVS – DrivePRO Elite Kit (kaikki merkit + Autocom ICON Cars)

  11 900,00€ alv 0%
  Select options

  OPUS IVS tarjoaa nyt kattavan diagnostiikkapaketin tarjoten todellisen monimerkkituen yhdistäen DrivePRO merkkikohtaisen testilaitteen ja Autocom-yleistesterin.

  DrivePRO on monitoimintoalusta yhdistäen Autologicin diagnostiikkaohjelmiston ja etä-passthru-ohjelmoinnin (DriveRAP) merkkikoulutettuun tekniseen tukeen. DrivePRO ohjelmisto voidaan ostaa myös pelkällä BMW + Mini tai Land Rover ohjelmalla.

  Autocom on yksi Suomen suosituimmista yleistestilaitteista ja nyt se on saatavilla edullisesti DrivePRO laitteen yhteydessä. Autocom lisenssimaksu sisältyy normaaliin DrivePRO lisenssiin eli siitä ei tule erillisiä kuluja.

  Autocom toimitetaan erillisellä Windows Surface Go tabletilla. Tablettiin on asennettu myös PICO ohjelmisto, sekä etätukiohjelmisto OPUS IVS etätukea varten.

Näytetään kaikki 2 tulosta