Q & A - Kysymyksiä ja vastauksia

Alla Autologic ja OPUS IVS kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia:

Merkkikohtaiset kysymykset:

BMW + Mini:

Saako Autologic/OPUS IVS laitteilla koodattua BMW:hen erityyppisen akun, esimerkiksi tavallisen akun vaihdettua AGM-tyyppiseen akkuun?

Kyllä, Autologic AssistPlus ja OPUS IVS DrivePRO laitteilla voidaan tehdä lisävarustekoodaus ja akun rekisteröinti eri akkutyypille. Koodaus on tehty helpoksi ja voidaan yleensä tehdä ilman ajoneuvon koko päivitystä. Mikäli, autoon tarvitaan tehdä päivityksiä, ne ovat mahdollista suorittaa Autologic AssistPlus BMW Pro ja OPUS IVS DrivePRO laitteilla.

Voinko vaihtaa ja koodata peruutustutkan ohjainlaitteen?

Kyllä, Autologic ja OPUS IVS laitteilla voidaan koodata peruutustutkan ohjainlaite BMW autoon. Toimenpide on yksinkertainen; vaihda ohjainlaite ja koodaa CIP-osion kautta.

Citroën/Peugeot:

Onko Autologicilla mahdollista koodata uusi avain Citroen/Peugeot autoihin?

Kyllä, Autologic ja OPUS IVS laitteilla voidaan koodata uusi avain useisiin Citroën/Peugeot automalleihin. Asiakkaalla tulee kuitenkin olla turvakoodi tiedossa, jotta tämä voidaan tehdä.

Land Rover:

Onko Autologic/OPUS IVS laitteilla mahdollista ohjelmoida eri merkkinen alustan ilmakompressori autoon?

Kyllä, Autologic Land Rover PRO sekä OPUS IVS DrivePRO laitteilla voidaan ohjelmoida eri merkkinen alustan ilmakompressori autoon.

Mercedes-Benz:

Pystytäänkö Autologic tai OPUS IVS laitteilla suorittamaan SCN-tehdaskoodaukset?

Kyllä, OPUS IVS DrivePRO-laitteiston DriveRAP etä-passthru toiminnolla voidaan suorittaa SCN-koodaukset Mercedes autoissa (lisämaksu saattaa päteä).

Autologic Bluebox ja AssistPlus laitteilla voidaan kuitenkin koodata versiokoodattavat ohjainlaitteet, mitkä eivät vaadi tehdasyhteyttä.

Renault:

Onko Autologic/OPUS IVS laitteilla mahdollista koodata uusi avainkortti Renault Laguna II/Megane II autoihin?

Kyllä, Autologic ja OPUS IVS DrivePro laitteilla voidaan koodata uusi avainkortti Laguna II/Megane II autoihin.

VAG (Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen):

Voiko Autologic/DrivePRO laitteilla koodata uuden avaimen autoon?

Kyllä, avainkoodaus on mahdollista, mikäli Autologic/DrivePRO pystyy lukemaan tarvittavan turvakoodin autosta diagnoosipistokkeen kautta. Karkeasti arvioituna avaimet onnistutaan koodaamaan noin 80% 1994 - 2009 välillä oleviin autoihin. EURO5 ja uudempiin autoihin ei voida suorittaa avainkoodauksia tai muitakaan ajonestoon liittyviä töitä.

Saako Autologic/DrivePRO laitteilla yhdistettyä uuden ohjauspyöränlukkomodulin 3C Passatissa?

Kyllä, laitteilla voidaan yhdistää uusi ohjauspyöränlukkomoduuli (ECL) 3C Passatissa, mikäli testilaite pystyy lukemaan autosta turvakoodin. Yhdistäminen voidaan suorittaa suurimpaan osaan autoja vuosimalliin 2009 asti.

Audissa ohjainlaite antaa vikakoodin "Component Protection - Active" eli komponenttisuojaus aktiivinen, saako tämän pois Autologic/OPUS IVS laitteilla?

Ei, Autologic/OPUS IVS laitteilla ei saa komponenttisuojausta pois. Suojauksen poisto vaatii tehdasyhteyden.

Volvo:

Voiko Autologicilla ohjelmoida Marellin kaasuläpän autoon?

Autologicilla ei ole mahdollista ohjelmoida Marellin kaasuläppää. Ohjelmointi on tehtävä, joko merkkitesterillä tai passthrun avulla.

Onko Autologicilla mahdollista ohjelmoida suomenkieli Volvoihin?

Ei, Autologicilla ei ole mahdollista ohjelmoida suomenkieltä Volvo autoihin. Tämä täytyy tehdä joko merkkitesterillä tai passthrun avulla.

Yleisiä kysymyksiä:

 

Onko Autologiciin mahdollista saada merkkikohtaisia kaapeleita vanhempiin autoihin?

Kyllä, kaapelit ovat ostettavissa erikseen yksittäin. OPUS IVS DrivePRO laite tukee ainoastaan OBD-pistokkeella varustettuja autoja.

 

Edellinen sivu: Autologic Volvo Seuraava sivu: Delphi DS-Sarja